DESCUBRIENDO EL MUNDO MÓNIBÉRIC (IV)

La campeona en ventas

 Imagen

La avenida Meridiana es una de las principales arterias de Barcelona y una vía primordial de entrada y salida de la ciudad, junto a la Gran Via y la Diagonal. El tráfico es constante. Pero no sólo el de coches, también el de viandantes. Se calcula que unas diez mil personas pasan a diario ante la tienda Mónibéric que se encuentra en el número 316 de esta avenida. Y este ir y venir constante de gente hizo que, el año pasado, esta tienda fuera la franquicia de Mónibéric que generara el mayor volumen de ventas anual. Y eso en su segundo año de existencia. Nos lo explica, orgulloso, Mateo López, propietario del establecimiento junto a su esposa, Isabel Rodríguez.

En marzo celebraron el segundo aniversario de la apertura del local. Isabel ya había trabajado en Mónibéric durante diez años, hasta que decidió asumir esta franquicia. Mateo, que provenía del sector de la construcción, se apuntó rápidamente a la aventura y ahora está feliz del cambio ya que le gusta más “cortar jamón que poner ladrillos”.

Imagen

A pesar de que el tráfico rodado constante pueda indicar lo contrario, en la Meridiana se respira ambiente de barrio. Gente que se conoce de toda la vida, que lleva ya cuarenta años viviendo en las calles colindantes… Es el público que entra en la tienda, amplio y variado: señoras mayores que compran cien gramos de jamón york, jóvenes que seleccionan embutidos para cenar con sus parejas, padres de familia que entran con los niños para hacer la compra semanal… Todos ellos se han convertido ya en público fiel a Mónibéric.

La proximidad de una gran superficie comercial ha beneficiado a esta tienda Mónibéric hasta el punto que, gente de unas calles más allá que no se acercaban hasta este sector, ahora lo hacen buscando las excelencias de los deliciosos jamones, embutidos y quesos que llenan las paredes y los frigoríficos del establecimiento. ¡Y la calle! Porque el fin de semana, la plantilla al completo corta jamón ante los peatones que no pueden resistirse a la “tentación” que suponen los jamones de Mónibéric.


 

DESCOBRINT EL MÓN MÓNIBÈRIC (IV)

La campiona en vendes

Imagen

L’ avinguda Meridiana és una de les principals artèries de Barcelona i una via primordial d’entrada i sortida de la ciutat, juntament amb la Gran Via i la Diagonal. El trànsit és constant. Però no només el de cotxes, també el de vianants. Es calcula que unes deu mil persones passen cada dia per davant de la botiga Mónibèric que es troba en el número 316 d’aquesta avinguda. I aquest tràfec constant de gent va fer que, l’any passat, aquesta botiga fos la franquícia de Mónibèric que generés el volum més gran de vendes anual. I això en el seu segon any d’existència. Ens ho explica, orgullós, en Mateo López, propietari de l’establiment  juntament amb la seva esposa, la Isabel Rodríguez.

En març van celebrar el segon aniversari de l’obertura del local. La Isabel ja havia treballat a Mónibèric durant deu anys, fins que va decidir assumir aquesta franquícia. En Mateo, que ve del sector de la construcció, es va apuntar ràpidament a l’aventura i ara se sent feliç amb el canvi ja que li agrada més “tallar pernil que posar totxos”.

Malgrat que el trànsit constant de cotxes pugui indicar el contrari, a la Meridiana es respira ambient de barri. Gent que es coneix de tota la vida, que ja porta quaranta anys vivint en els carrers dels voltants… És el públic que entra a la botiga, ampli i variat: senyores grans que compren cent grams de pernil dolç, joves que seleccionen embotits per sopar amb les seves parelles, pares de família que hi entren amb els nens per fer la compra setmanal… Tots ells ja s’han convertit en públic fidel de Mónibèric.

Imagen

La proximitat d’una gran superfície comercial ha beneficiat aquesta botiga Mónibèric fins al punt que, gent d’uns carrers més enllà que no s’acostaven a aquest sector, ara ho fan perquè busquen les excel·lències dels deliciosos pernils, embotits i formatges que omplen les parets i les neveres de l’establiment. I el carrer! Perquè el cap de setmana, el personal sencer talla pernil davant dels vianants que no poden resistir-se a la “temptació” que suposa els pernils de Mónibèric.